کد مطلب: 170642
سردار پاکپور خبر داد
درگيري نيروهاي سپاه با تروريست‌ها در مرزهاي کرمانشاه/ ۱۲ تروريست کشته و مقادير زيادي سلاح ضبط شد
تاریخ انتشار : 1395/07/13 18:22:14
نمایش : 1218
فرمانده نيروي زميني سپاه از انهدام يک تيم وابسته به ضدانقلاب و گروهک‌هاي تروريستي و هلاکت ۱۲ تن از اشرار مسلح خبر داد.












 

به گزارش هفت چشمه به نقل از تسنيم، سردار محمد پاکپور فرمانده نيروي زميني سپاه دقايقي پيش با اعلام درگيري امروز رزمندگان قرارگاه نجف در منطقه مرزي استان کرمانشاه، گفت: هوشياري رزمندگان نيروي زميني سپاه و نيروهاي بومي منطقه يک تيم از اشرار وابسته به ضدانقلاب و گروهک‌هاي تروريستي تحت حمايت آمريکا و رژيم صهيونيستي که امروز قصد رخنه به داخل خاک ميهن اسلامي براي ايجاد ناامني را داشتند توسط نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي قرارگاه نجف شناسايي شدند.

وي افزود: پس از گرفتار شدن اشرار و تروريست‌ها در تور رزمندگان اسلام طي يک درگيري شديد، اين تيم به طور کامل منهدم و 12 عضو آن به هلاکت رسيدند.

سردار پاکپور با تحسين اقدام قاطع و به موقع رزمندگان سپاه اسلام و همکاري نيروهاي بومي در اين عمليات گفت: در اين عمليات تعداد 3 تن از رزمندگان اسلام مجروح و مقادير قابل توجهي سلاح و مهمات از تروريست‌ها از اشرار مسلح بدست آمد.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg